Ирена Соколова: Няма структура на ЖГЕРБ в страната, която да не участва активно в политическия живот

  • 21 април 2018 14:57

  • 2608
  • 6
Ирена Соколова: Няма структура на ЖГЕРБ в страната, която да не участва активно в политическия живот
© ГЕРБ

Няма структура на Жени ГЕРБ (ЖГЕРБ) в страната, която да не участва активно в политическия живот. Това заяви председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова по време на шестата политическа академия на Жени ГЕРБ. Форумът се провежда в гр. Вършец (област Монтана).

Организатори на събитието са Жени ГЕРБ и Фондация „Конрад Аденауер“, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

„Благодарение на жените има усещането, че този свят е по-добър. Пожелавам си да бъдем все така активни и занапред. Амбицията ни е след тази академия да излезем с готови заявки какви политики ще следваме в бъдеще“, посочи Соколова и изтъкна, че от 140-те дами на форума – 70% идват за първи път.

„Това е смисълът на всичко. Да надграждаме своя капацитет“, отбеляза тя.

„За мен е изключително удоволствие да срещна толкова мили лица, обединени от каузата ГЕРБ“, бяха думите на народния представител от ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров, който е и областен координатор на партията. Той посочи, че неговият регион има нужда от такива мероприятия.

„Макар и да сме едни от най-бедните в страната, сме едни от най-гостоприемните. Вършец е пример за град, който се развива благодарение на вниманието, което правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отделя на Северозападна България“, обясни Дилян Димитров.

По думите му единственият начин хората да не напускат региона и да се развиват в него е децата да получават качествено образование и да се разкриват нови работни места.

„Благодаря, че избрахте Вършец за това събитие. Пожелавам си след края на форума всеки от вас да намери не една, а много причини да се върне пак при нас“, каза кметът на Вършец и символичен домакин на събитието Иван Лазаров.

Кметът на Враца Калин Каменов пожела на всички участници да вземат най-добрите идеи и примери от форума и да ги приложат в техните градове. „Благодаря за вниманието, което правителството ни оказва. Те демонстрираха, че Северозападна България не е просто политическо пожелание, а реален ангажимент, по който ежедневно се работи“, подчерта Каменов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2608 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ПОМИЯРСКИЯ САЙТ

2018.04.22 | 07:51

6
СТИГА НИ РЕКЛАМИРАХТЕ ГРОБАРСКАТА МАФИЯ. ТЕ ЛИ ВИ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ?
гост

2018.04.22 | 07:51

5
Преди години така определени хора си правиха снимки с Тодор Живков,сега за Цветанов е важно където и да отиде първо да си направи снимки-с една дума "любовта на народа е голяма",но дали е така???????

2018.04.22 | 07:51

4
ЖГЕРБ участват само избрани хора от партията

2018.04.22 | 07:51

3
Тьотки жалки сте.

2018.04.22 | 07:51

2
Погледнете ги бе,красавица до красавица!!! Особено първият ред на последната снимка.
гост(

2018.04.22 | 07:24

1
Много държавана пара се харчи по тези уж форуми на ГЕРБ,няма случайни жени,всяка на висок пост и висока заплата ,децата им уредени,привилигированите навсякъде,но Цветанов знае-избори наближават

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини