Харесайте facebook страницата ни

Цветанов се срещна с жителите на село Гьоврен (снимки)

© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 ... към профила се срещна днес с жителите на девинското село Гьоврен.

Той бе посрещнат от стотици местни жители, които поставиха своите проблеми пред него. Заедно с Цветанов бяха депутатът д-р Красимир Събев, областният координатор на ГЕРБ-Смолян Николай Мелемов, кметът на община Девин Красимир Даскалов, зам.-кметът Владимир Солаков, председателят на Общинския съвет Руси Чаушев и кметът на Гьоврен Шукри Саидов.

По думите на Цветан Цветанов тези срещи с хората са много важни и показателни, особено когато не са по време на избори. „Тогава всички идват при вас и обещават. Ние обаче сме тези, които решават проблемите“, допълни зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов заяви, че Родопите са белите дробове на България и държавата ще направи всичко възможно това богатство да се съхрани в най-добрия му вид. „Важно е да се съхрани и духовността в планината. В наше лице имате истински приятели. Смятам, че с вас сме един добър екип, един отбор, който се справя с предизвикателствата“, посочи той.

В с. Гьоврен Цветан Цветанов посети и новооткритата многофункционална спортна площадка, която е изградена с целево финансиране от правителството. „Кметът преди две години ми каза, че има много деца и младежи, а няма къде да спортуват. И е така – те са пълни с енергия, но няма къде да я влагат. Тук трябваше да се помогне и за инфраструктурата. Осигурихме 900 000 лв. с постановление на Министерския съвет. Това не беше много трудно, защото сме постигнали значително увеличени приходи в държавата“, уточни председателят на ПГ на ГЕРБ.

От изказването на кмета на община Девин Красимир Даскалов стана ясно, че до 15-20 дни ще започне реконструкция на основната улица в селото с дължина над един километър. Обществената поръчка е финализирана и има избран изпълнител. Даскалов връчи плакет за благодарност от името на община Девин на Цветан Цветанов, а общинският съветник Велизар Шанов подари на зам.-председателя на ГЕРБ ваучер за безплатно пътуване до „Вълчи камък“ - най-високата панорамна площадка на Балканите.

Коментари
Коментари (6)
Коментирай
(гост)
17.04.2018 | 23:53

djamia nerdia

Рейтинг:
 
0
Веселин Василев (гост)
17.04.2018 | 16:35

Модератори - тъпанари - в кое време живеете.

Рейтинг:
 
0
Веселин Василев (гост)
17.04.2018 | 16:45

Абсолютни шушони.

Рейтинг:
 
0
Веселин Василев (гост)
17.04.2018 | 16:37

Значи когато пиша за времето на Живков ме режете , а когато Ви псувам - пускате.

Рейтинг:
 
0
дуци (гост)
18.04.2018 | 07:39

ХОРААА НЕ ВЯРВАЙТЕ КАКВОТО И ДА ВИ КАЗВА ТОЯ ЛИЦЕМЕР ,ТОЙ ДОРИ НЕ Е БИЛ И МИЛИЦИОНЕР , ВИЕ СТЕ ДОБРИ РОДОПЧАНИ , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ

Рейтинг:
 
0
ПОЖАРНИКАРА БУДА-ЛА (гост)
17.04.2018 | 16:45

МАЛИИИ, КАК ГО ГЛЕДАТ В ЗАХЛАС ПИНГВИНИТЕ (ХАНЪМИТЕ) ПИШЕТЕ И ЗА ДРУГИТЕ СЕЛА ДЕТО ХОДИ МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЗАВЪРШИЛ У-ЩЕ ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ....ТОЛКОВА Е ВЪЛНУВАЩО....МУ-ХА-ХА

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар