Цветан Цветанов в Девин: Не трябва да си говорим за личности, а за политики и да търсим решения за п

  • 17 април 2018 11:20

  • 1106
  • 4
Цветан Цветанов в Девин: Не трябва да си говорим за личности, а за политики и да търсим решения за п
© ГЕРБ

Според мен е много важно да спрем с това противопоставяне и омраза. Трябва да не говорим за личности, а за политики. Трябва да търсим пътищата за решаване на проблемите на хората. Те поискаха от нас, политиците, да сме единни в решаването на проблемите и да гледаме напред, а не назад. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с жителите на Девин.

Цветанов, заедно с депутата д-р Красимир Събев, областния координатор на ГЕРБ-Смолян Николай Мелемов, кмета на Девин Красимир Даскалов, заместник-кмета Владимир Солаков и председателя на Общинския съвет Руси Чаушев, се разходи по центъра на града. Там той разговаря с хората, които благодариха за санираните блокове и реализираните от кмета проекти. Жителите на Девин поставиха и множество проблеми, най-вече инфраструктурни.

Заместник-председателят на ГЕРБ информира гражданите, че преди година е направена законодателна промяна относно плащането на концесионната такса. „Доскоро съотношението беше 70/30 в полза на държавата спрямо общините, а вече приходите от концесионна такса ще се разделят поравно. Това за община Девин означава около 250 000 лева повече приходи“, обясни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите му хората искат да са по-къси сроковете за европейските проекти, защото на практика се получава така, че минават много години, даже мандати, от одобрението на един проект до неговото реално изпълнение.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пое ангажимент да осигури 10 000 лева от ПГ на ГЕРБ за подпорна стена на частен имот в Девин.

Последвайте канала на

Novini.bg
1106 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.04.17 | 17:32

4
Например за политики по игнориране на защитата на природата, уволняване на всеки който се опита да я защити, политиката на закрепостяване на учениците. Трябва да си говорим за това.
Петър

2018.04.17 | 17:32

3
Цецо вече си свети цецо.Щом не трябват личности,трябва да си вечен.А между другото и аз имам стена за оправяне.И си признай, че правите комунизъм.Помощи,саниране,субсидии,програми,мигранти,европредседателство,интегриране на неграмотни и мързеливи цигани и затова всичко Б
гост

2018.04.17 | 17:31

2
Защо тогава точно ти не спреш с това противопоставяне и омраза,защо не говориш за истинските проблеми на народа-беднотията,лошото здравеопазване и образование,защо нищо не казваш за мизерният живот в провинцията,за корупцията-все въпроси нерешени от вашето управление

2018.04.17 | 15:10

1
А СТИГА БЕ, ТОВА ВЕРНО ЛИ?

Добави коментар

Водещи новини