Цветята разкриват характера. Ето как да го разгадаете

  • 07 март 2018 20:29

  • 11269
  • 0
Цветята разкриват характера. Ето как да го разгадаете
© Pixabay

Най-добрият и универсален подарък за жената винаги са били цветята. А те могат да разкажат много за характера на мъжа, който ви ги е подарил.

Критерият за някои мъже се явява цената, но други избират според това кои цветя биха се харесали на жената. Цветовата гама се подбира подсъзнателно и едва ли някой може да обясни защо е избрал точно тези цветя. Точно тя се явява предмет на диагностика, за да узнаем повече за мъжа, който ни е поднесъл цветята.

Да предположим, че са ви подарили букет в ярко червено-оранжева гама. Такова съчетание се избира от открити, непосредствени мъже - оптимисти. Те са страстни в любовта и неудържими в секса. Считат, че за да бъде щастлива връзката ви, е напълно достатъчно, че ви обичат, а в това, че и жената ще отговори, те изобщо не се и съмняват. Мъжете предпочитащи да подарят букет в червената гама са по натура победители. Те или нямат неуспехи, или при тях са кратковременни. В живота се проявяват със силно присъствие, дори да изглеждат незначителни. Обаче има едно “но”: мъжете от този тип не се отличават с постоянно увлечение. Така както днес са напълно убедени, че искат да живеят с вас дълго и щастливо, така утре може да се увлекат сериозно по някоя друга. И най-важното е, че не лъжат когато ви го казват, че ви обичат. Когато говорят за дълбокото си чувство, те са напълно искрени в този момент. А затова какви ще бъдат неговите чувства утре или вдругиден, възможно е дори сами да не се досещат.

Синята гама в букета е предпочитана от мъж, на който в подсъзнанието трайно се е загнездило неудовлетворение по отношение на настоящето. Нещо не го устройва, в нещо не се е реализирал. Такива мъже поставят пред себе си явно неосъществими цели, знаейки, че ще последва разочарование. Тези мъже са от категорията на “Ако аз бях...”, “А ако не бях......., то всичко би било станало по-иначе.” По отношение на жените се намират точно в такова вечно-несбъднато търсене. Също така обичат да преувеличават и да поукрасяват истината за себе си и своите постъпки. Това не е точно лъжа, но явно преувеличението съществува.

Букет в розови тонове предпочитат да избират романтичните натури, които са далеч от прагматичното отношение към живота и любовта. Такива меки, добри, доверчиви и сантиментални мъже са предпочитани от жените. Ако сте получили букет в розовата гама, това трябва да е за вас сигнал, че мъжът е създал в съзнанието си вас като свой идеал чрез този необичаен способ. Той явно ще търси да намери във вас тези същите качества. Въобще мъжете от този тип са много доверчиви и в началото не виждат лошото в хората. Ако вие подарите своите светли и дълбоки чувства на този мъж, то по-добър спътник в живота от него трудно ще намерите. За любимата е готов да преброди планини, винаги ще й вярва, защото сам никога няма да я мами.

Букети в розовата гама понякога се избират от мъже, които в този конкретен момент се нуждаят от вашата подкрепа, страдат от неразбиране. Оказва се, че това е един вид "вик за помощ", подсъзнателно оформен като розов букет ... Така че, ако досега сте получавате цветя от любимия си само в червено, а внезапно получите розов букет, отнасяйте се с разбира към него.

Жълти, слънчеви букети, въпреки очевидната им красота, по някаква причина се осмеляват да дадат малко мъже. Може би, защото съществува мнение, че това е цветът на изневярата, самотата, омразата? Абсолютно неоснователно мнение.

Няма нищо по-жизненоутвърждаващо и весело от жълтите цветя. Психолозите считат, че за да се подари на любимата такъв букет, мъжът трябва да има голяма смелост и неординарно мислене. Той е един от онези, които не признават обществените норми, ако противоречат на неговите убеждения. В този мъж в изобилие има такова ценно качество като креативност, което е важно в работата и в любовта. Представяйки такъв букет, той сякаш ви пита: "Готови ли сте за тръпката? Готови ли сте да прекрачите границите на позволеното "?

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11269 0

Свързани новини

Водещи новини