Бъдете внимателни! Март връхлита с мощна енергия

  • 01 март 2018 06:23

  • 10874
  • 0
Бъдете внимателни! Март връхлита с мощна енергия
© Pixabay

Първият пролетен месец има мощна енергия и голям творчески потенциал. Хороскопът за март обещава промени за много знаци на зодиака. Това е активно и динамично време, защото в динамичният и огнен знак Овен се движат Уран; Венера и Меркурий (след 7 март), Слънцето (след 20 март).

Март започва с един нехармоничен и три благоприятни аспекта: първият е напрегната връзка Меркурий - Марс, този аспект може да се създаде противоречива картина на деня, защото тя символизира излишна критичност, злословене и бързо вземане на решенията.

Следва секстилът на Меркурий с Плутон, който ще направи мисленето ни по-проницателно.

Венера сключва тригон с Юпитер – това е един от най-добрите планетарни аспекти, между две планети символизиращи малкото и голямото щастие. Веднага ще кажа на всички да си опитат днес късмета на тото, лотария, билетчетата на късмета. Това е аспект на финансовото благополучие. Е, няма как всички да спечелят, но голяма част от вас наистина ще имат този късмет. Благоприятно е за отношенията в любовта и партньорството.

Тригон на Луната със Сатурн. Прави ни по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани. Подходящ период за отдръпване от света, уединение и размисъл, медитация.

Луната влиза в знак Дева от 07:59ч, където ще остане до 10:22ч на 3 март. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това е доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

14 лунен ден продължава до 17:41ч. Денят носи чести промени в настроението, възможни са тъга и апатия. Хората, които живеят без цел и посока, могат да преживеят депресия. Съдбата ще ви покровителства. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Всяка физическа работа е полезна. 14-я ден лунен ден е много активен, но също така опасен в същото време. Опасността се крие във факта, че днес може да се постави психологическата основа, водеща до самоунищожение. Вътрешният конфликт може да стане непоносим и дори най-малкото събитие може да се превърне в последна капка.

За Донжуановците е специален ден. Девойка или жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден могат да бъдат покорени, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то можете да сложите кръст на тези отношения. Това е последният шанс. Ако не започнете днес романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Ако по някаква причина не сте успели да използвате лунния ритъм от началото на лунния месец, то нощната кралица сега ви дава време за втори опит. Днес можете да наваксате, но за това ще трябва да положите много усилия, но всичко трябва да бъде направено преди луната да стане напълно зряла т.е. до 02:52ч на 2 март. Благоприятно е за подстригване само в рамките на този лунен ден (до 17:41ч).

15 лунен ден започва от 17:41 и продължава до 18:53ч на следващия ден. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните ви страни. Напрегнат период за всички членове на семейството. 15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без всякакви излишества.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10874 0

Свързани новини

Водещи новини