Астросъвет: Обърнете се към своя вътрешен мир

  • 20 януари 2018 06:48

  • 3203
  • 0
Астросъвет: Обърнете се към своя вътрешен мир
© Pixabay

Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари. Ако днес не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие. Проблемите, възникнали сега, могат да бъдат вследствие на това, че човек отрича съществуването на душата, не вярва на интуицията и в подкрепата на Бога. Добър способ за привличане на късмета в дадения случай може да се окаже посещение на църква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. Отношения, започнали в този момент, ще бъдат дълбоки. Тук не може да се говори за практическа полза, тъй като Рибите са твърде далече от земната суета. Деловите връзки, създадени сега, може да не привлекат никакви видими резултати, ако дейността не е свързана с благотворителност, религия, болници и места лишени от свобода. Приятелските отношения могат да бъдат продуктивни в смисъл даване на полезни съвети, оказване на психологическа подкрепа. Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко да вървите и удобни и меки обувки.

5-ти лунен ден започва в 09:44ч. и продължава до 10:14ч на следващия ден. Символ на деня е Еднорогът, което означава вярност към принципа, към дълга. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Сега можете да отстоявате своите принципи, убеждения и идеали. Нужно е активно да проявите своите емоции и чувства - ще бъде уместно и ще ви разберат правилно. Направените в този ден изводи са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора. Пети лунен ден е свързан с верността на избрания път, дългът и принципите. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе тя може да ни навреди.

Добре е в този ден да пътувате, да поплачете насън или наяве, да работите с треви и билки, да правите настойки. Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач, е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете насън е хубаво, защото така се пречиствате.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Трябва да се отдели внимание на храната, защото това е единственият ден, когато храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се предпочита мляко и извара. Противопоказна е животинската храна. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3203 0

Свързани новини

Водещи новини