Астросъвет: Бъдете внимателни! Денят е пълен с изкушения и предизвикателства

  • 19 януари 2018 06:16

  • 4019
  • 0
Астросъвет: Бъдете внимателни! Денят е пълен с изкушения и предизвикателства
© Pixabay

Луната e в знак Водолей до 22:28ч. Емоциите са променливи, трудно е да се предскажат. Нуждаем се от повече свобода и нови неща, особено се усещат ограниченията, тежестта на работата, рутината на ежедневието, скучните отношения. Тези дни, съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност, обаче през този период има повече прояви на нервност, внезапни емоционални кризи. Голям е броя на съвпаденията и случайностите. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Ако други аспекти не противоречат - това е периодът на интелектуалците, изобретателите, конструкторите. Любовта в тези дни е разкрепостена, преобладават приятелските отношения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на празен ход от 13:53 до 22:28ч. Какво може да се прави, когато Луната “спи”? Това са периоди, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно това е неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания. Това обаче не противоречи на осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. В такъв случай е необходимо да се прояви повишено внимание, настойчивост и последователност при реализация на замисленото. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или посветете това време на почивка, самонаблюдение или подготвителен процес. В 22:28ч Луната преминава във водния знак Риби.

4-ти лунен ден започва в 09:11ч. и продължава до 09:44ч на следващия ден. Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте, ако е възможно. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения.

Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение.

Здраве - Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4019 0

Свързани новини

Водещи новини