Днес не трябва да се вземат бързи решения

  • 11 януари 2018 06:23

  • 3305
  • 0
Днес не трябва да се вземат бързи решения
© pixabay.com

Луната e в знак Скорпион, последна фаза.

Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да разрешим проблема, ние го заплитаме още повече. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото през следващият лунен период. По-скоро вашето внезапно желание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и ако все пак го реализирате, в последствие ще се окаже, че ви носи повече огорчение, отколкото удовлетворение. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните ситуации и в същия този миг камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен сияещ лотос на вашето просветление. Уязвими са половите органи. Пазете се от контакти с малко познати партньори. Нараства вероятността от венерически заболявания.

От 16:53 ч до 09:04 ч на следващия ден, Луната ще се движи на празен ход. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или да почивате. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. Особено внимание трябва да се обърне на безопасността при използването на газ! Спазвайте правилата за безопасност както на работното място, така и у дома. Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да почивате повече, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела.

24-ти лунен ден започва в 02:43 ч е активен и доста силен енергийно. Лунен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум, в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент. В този ден може да се постигне ментален контрол над своето тяло. Човек може с помощта на мислени команди да повиши или намали температурата на тялото, да управлява сърдечния ритъм и т.н в зависимост от конкретната необходимост. Разбира се, всичко това е възможно, ако физическото тяло е готово за такава работа.

Можете да пътувате, да започнете нещо важно. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Отношения - Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да стихнат и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се занимавате с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да повлече насилие, нервно и физическо разстройство. Такава вътрешна борба не само изтощава мъжете, но може да ги направи силни биоенерговампири.

Бизнес - Добре е да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Покупки - Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Подстрижка - Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Сънища - Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3305 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини