Представиха електромобилите, които ще обслужват делегатите на Българското председателство (видео)

  • 10 януари 2018 13:18

  • 2210
  • 3
Представиха електромобилите, които ще обслужват делегатите на Българското председателство (видео)
©

На паркинга на Терминал 2 на Летище София бяха представени електрическите автомобили, които ще превозват делегатите на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018.

В събитието участие взе министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. "От правителството получихме мандат, с който може да сключваме споразумения за партньорство и спонсорство. Точно на базата на такова споразумение са ни предоставени тези 15 електромобила, които вървят и с 15 шофьори", разкри тя.

"На летището са изградени са и три зарядни станции. Хубавото е, че тези станции ще останат за ползване от всички граждани, които ползват такива автомобили. С тези коли ще превозваме участниците в нашите събития категория B и C. Това ще са експерти в работните групи и участници в сесиите от парламентарното измерение и ще са над 10 000 души. Бъдещето е в електромобилите и ние искаме да промотираме тази тема по време на нашето Председателство", добави Павлова.

"Цялото летище е брандирано със специални знаци, които оказват пътя към метрото и тези автомобили. Ще имаме и специален информационен пул. Имаме сключени още договори за партньорство и реклама с български производители на храни и напитки", обяви министърът. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2210 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БИВШ АТАКИСТ- волен Е ПЕДЕРАСТ рубладжия

2018.01.13 | 10:59

3
А НАШИЯ ПЕДЕРАСТ волен НА КОЙ УЯ ЩЕ ГО ВОЗИТЕ ПАК хохохохохохохохохохо
Иванов

2018.01.13 | 10:59

2
Возете ги с "РИКШИ", има ЯКИ депутати и МОГАТ да въртят ПЕДАЛИТЕ! Така гостите ще опознаят столицата и ще дишат ВОТОШКИ ЧИСТ ВЪЗДУХ !

2018.01.13 | 10:59

1
Много важно !!!!! Ега ти тъпотията !!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини