Харесайте facebook страницата ни

Георги Йорданов: Скоро време, нуждаещите се от нови лекарства няма да се доберат до тях

© БНТ

След като в комисии се борехме срещу мораториума за лекарствата, след приключване на нещата, излезе така, че Бойко Борисов е дал идеята за смекчаването му. Ясно е едно - в скоро време, нуждаещите се от нови лекарства няма да се доберат до тях. Дори сестрата на Бойко Борисов каза, че лекарства трябва да се осигурят. В крайна сметка ще се осигурят ли или не, всеки говори различно. Това каза Георги Йорданов депутат от БСП в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Кой казва, че има твърде много пари за здравеопазване. Това го твърдят хора без опит в сферата. Всички нови апаратури за лечение струват пари", каза още той.

"Ходим по градовете, за да разберем мнението на гражданите. Увеличението на водата ще е непосилно за много хора. Здравеопазването е на второ място. След като махаме училищата, а сега и болниците, какво остава за хората", запита депутатът.

"Корупцията стана нетърпима, във всяка сфера има корупция. Тя няма цвят, но е заложена в управлението", завърши Георги Йорданов .

Коментари
Коментари (5)
Коментирай
(гост)
19.12.2017 | 13:17

Трябва да сме от правилната партия, и да мислим правилно, иначе...

Рейтинг:
 
1
(гост)
19.12.2017 | 06:52

Простотия...

Рейтинг:
 
1
(гост)
19.12.2017 | 13:31

Преди всяка изява по телевизията изглежда всеки социалист минава на инструктаж, иначе е необяснимо как всички говорят като дрогирани едно и също като не пропускат да подчертаят, че са най демократичната партия.

Рейтинг:
 
4
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти И рубладжий !!!! (гост)
19.12.2017 | 13:31

ДО КАТО И ПОСЛЕДНИЯ комунистически БОКЛУК НЕ БЪДЕ ТИКНАТ ВЪВ ЗАТВОРА БЪЛГАРИЯ НЕ Я ЧАКА НИЩО ДОБРО

Рейтинг:
 
6
(гост)
19.12.2017 | 13:17

Комунизма си отива, спете спокойно деца.

Рейтинг:
 
6
 
Добави Коментар