Каракачанов отива във Франция

  • 09 октомври 2017 14:22

  • 1874
  • 3
Каракачанов отива във Франция
© Булфото (архив)

От утре, 10 октомври, започва официално посещение на министъра на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността във Френската република.

Той ще проведе среща с министъра на въоръжените сили на Френската република Флоранс Парли. Двамата министри ще обсъдят двустранното сътрудничество в областта на отбраната.

В рамките на посещението си министър Каракачанов ще има срещи в парламентарната комисия по отбрана и въоръжени сили към Националното събрание на Френския парламент и ще разговаря с председателя на комисията Жан-Жак Бридли, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1874 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Димитър Борисов

2017.10.26 | 13:16

3
Хубаво е че ще ходи при влиятелни съюзници в ЕС и НАТО каквато е Франция. Да се надяваме че може да има бонус за България с някакво оръжие да се охранява морската и сухопътната граница на ЕС. Некоя фрегата може да подсили армията ни, която вече е колкото футболна агитка.

2017.10.26 | 13:15

2
Да ходиш във Франция,Италия или Испания е загуба на време.Жабари от война не разбират.Искаш ли да направиш нещо полезно-РУСИЯ!
НЕКА ДА ОТИДЕ И ВИДИ

2017.10.09 | 22:23

1
И ДА ЧУЕ КОЛКО НИ ОБИЧАТ.ПОНЕ ДА ИМ КАЖЕ,ЧЕ НЬОЙСКИЯТ ДОГОВОР Е ИЗТЕКАЛ И ЩЕ СИ РЕКЛАМИРАМЕ ЗЕМИТЕ,КАКТО И ХОРАТА,КОИТО СА ЗАД ГРАНИЦАТА НА РОДИНАТА ИМ ДА СПРАТ С БЪЛГАРСКИЯТ ГЕНОЦИД.ГОСПОД ГЛЕДА И НЕ ЗАБРАВЯ.

Добави коментар

Водещи новини