Брадли Манинг показа как изглежда след смяната на пола си (снимка)

  • 22 май 2017 11:42

  • 9201
  • 2
Брадли Манинг показа как изглежда след смяната на пола си (снимка)
© Getty Images

Преди дни американският военнослужещ Брадли Манинг, който след смяната на пола си вече се нарича Челси Манинг, бе освободен от затвора. Челси бе информатор на сайта WikiLeaks. Тя излежа 7 от 35-годишната си присъда по различни обвинения, сред които разкриване на класифицирана информация и шпионаж.

Скоро след напускането на затвора тя публикува своя снимка в профилите си в Twitter и Instagram. Така за първи път показа как изглежда след смяната на пола си.

Брадли Манинг беше арестуван през май 2010 г. в Ирак, където е служел. Той признава, че е предал на сайта WikiLeaks видеозапис на въздушни удари, при които са били убити мирни жители, стотици доклади за инциденти на фронта в Афганистан и Ирак, досиета на затворници от Гуантанамо и около 250 000 дипломатически грами на Държавния департамент.

В последните си дни на поста бившият президент на САЩ Барак Обама намали присъдата на Манинг.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
9201 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.06.26 | 17:57

2
Да иба седесарските боклуци, да иба.
Коста

2017.06.26 | 17:57

1
Все гледаме как подбирали със старание кадрите си в американската армия- психо и физически тестове, разследване миналото и т.н, а то какво се оказа - транссексуални, психопати стрелящи, блъскащи с коли мирни граждани и какво ли още не. Истинска армия от превъртели!

Добави коментар

Водещи новини