Манекенка би шута на сина на Доган

  • 15 ноември 2012 09:05

  • 9180
  • 5
Манекенка би шута на сина на Доган
© Булфото

Синът на Доган - Демир бе зарязан от красивата си приятелка Гергана Малкоданска, пише "България Днес".

Според изданието младежът бил изоставен от дългокраката манекенка, която намерила любовта в обятията на друг. Синът на Сокола и красавицата се събраха в края на миналата година. Двамата дори отидоха на няколко романтични круиза заедно с приятели на младежа.

Въпреки, че до скоро демонстрираха голяма любов, Демир и Гергана са се разделили тихомълком преди известно време. Никой от двамата влюбени не споделял каква е причината за разлъката, но малко след това Гергана започнала да излиза с друг мъж. На парти на Хелоин тя била забелязана в неговата компания. Приятели на Демир подозират, че тя най-вероятно му била шута.

Младежът обаче веднага се впуснал в нощния живот на столицата и наскоро се разбра, че има нова изгора. Тя също се казва Гергана, твърди изданието.

Последвайте канала на

9180 5

Коментари 5

Добави коментар

2017.08.19 | 22:09

5
Ще му пръдне на карабината.Такива на кило,ще си купи.По скоро,не е успяла да го "занити" и сега търси някой баламур-вафладжия,семкаджия и какъвто се сетите от елита ни
Aida_v

2017.08.17 | 11:39

4
Явно не стига това,че търпим "политиците"ни,а сега и с любовните терзания на децата им ще ни занимавате!
,,,,

2013.06.05 | 18:11

3
най-накрая супер новина! стига с тия калинки,баби,лели и магистрали!точно се чудех кой с кого излиза. сега вече знам. благодаря!

2012.12.23 | 03:01

2
Не мога да разбера колко сте дезинформирани и невежи. Предеи да пишете нещо първо проучете въпроса, а не да се хващате като удавник за сламка и да се чудите как да запълвате и без това скучните си издания. Не се излагайте. По повод на темата преди да слагате някаква новина на сайта си проверете дали във въпросната медия снимката на момичето съвпада дори и малко с тази на г-ца Малкоданска. А да Ви кажа никой със никой не се е разделял. Двамата са си още заедно. Всичко е въпрос на съвпадение на първите имена а момичетата. Да не говорим, че точно г-ца Малкоданска съобщаваше времето по една от българските телевиизии преди време. Но какво Ви интересува това. Важно е да има копи и пейст, нали?

2012.12.23 | 03:00

1
Дрее ми за циганите и битът им !

Добави коментар

Водещи новини