"Големите загадки" за силата на мисълта

  • 25 октомври 2012 14:41

  • 4603
  • 1
"Големите загадки" за силата на мисълта
©

Тази събота, 27 октомври, „Големите загадки“ ще засегнат  всичко онова, което се случва около нас, влияе на ума и мислите ни. Защо успехите и постиженията ни правят щастливи, а трудностите и изпитанията са предизвикателства за мозъка ни? Възможно ли е ние да сме тези, които влияят на всичко, което се случва около нас? Истина ли е, че мислите ни създават реалност? И ако е така, значи ли това, че съдбата ни е изцяло в наши ръце? Това са само част от интересните теми, на които мистичната поредица ще обърне внимание в поредния си епизод.

Шестият брой на научно-популярното предаване, продуцирано от !no frame media ще запознае зрителите си с метод за съсредоточаване на мислите и съзнанието, с който да можем да постигаме целите и желанията си. Ще видим повече за това как мисълта може да влияе на физическите свойства на предмети. Ще разгадаем и има ли хора, които могат да използват силата на мисълта си, за да изкривяват предмети и да си предават мисли от разстояние.

Мъдрите умове и гост-коментатори този път ще бъдат невротерапевтът Агнешка Дейнович, д-р Мариан Господинов - председател на Българската асоциация по трансперсонална психология, психотерапия и преподавател в Международния институт по психотерапия и изследване на съзнанието, журналистът и писател - Михаела Петрова, психотерапевтът д-р Владимир Бостанджиев, изследователят в областта на сугестологията и сугестопедията - д-р Ина Лозанова и преподавателят - Стоян Лаловски.

Последвайте канала на

Novini.bg
4603 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
667

2013.01.06 | 23:55

1
ИСТИНА Е

Добави коментар

Водещи новини