Лютви Местан: Управляващите да кажат има ли нови ГЕРБ - ери

  • 30 юни 2011 08:24

  • 1524
  • 0
Лютви Местан: Управляващите да кажат има ли нови ГЕРБ - ери
© Булфото

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия зам.-председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"Законът за полиитическите партии гласи, че партиите получават пари на база получените гласове на последните парламентарни избори. Сметките показват, че тези пари са около 12 лв. на получен глас", уточни той.

Местан посочи, че гласовете от изборите са константна величина и не става ясно как се намаляват получените пари от субсидии.

Зам.председателят на ДПС се обърна задочно към Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи с въпрос защо, след като разполага с информация за новата партийна принадлежност на независимите депутати, крие тази информация.

"Все още сме в неведение къде отиват парите от субсидията на Касим Дал", заяви Местан.

“Изумен как управляващата партия, която дойде на власт със заявката за пълна прозрачност на действията си, крие информацията за новата партийна принадлежност на независимите депутати. За нас остават опциите БСП и ГЕРБ, защото само те не са декларирали дали са приели напуснали своите парламентарни групи народни представители”, каза още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

1524 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини