Путин пак се готви за Кремъл

  • 12 май 2011 18:43

  • 5335
  • 1
Путин пак се готви за Кремъл
©

Руският премиер Владимир Путин сложи началото на Обединен народен фронт - надпартийна структура, чиято цел ще бъде да осигури мнозинство на управляващата партия "Единна Русия" на парламентарните избори в края на годината.

Според социолозите руската партия на властта, която Путин ръководи, сега значително губи популярност. Путин ще бъде координатор на фронта, от който се очаква да излъчи и кандидат-президент на Русия.

Какво по-добро място за пропагандиране на народен фронт от място сред народа. В сърцето на руското автомобилостроене - Толяти и Самара, Владимир Путин агитира машиностроителите да се включат в новото обединение.


"Очаквам чрез тази структура да развием нови идеи и нови хора да влязат в различни структури на властта, включително и по време на парламентарните избори през декември", заяви руският премиер.

Обединеният фронт, който по име напомня за левите коалиции от социалистическо време, ще обедини преди изборите "Единна Русия" с обществени организации като Съюза на жените и Асоциацията на селскостопанските кооперативи.

На днешната среща на фронтовия актив в Сочи стана ясно, че създаването му ще бъде ознаменувано с ...големи манифестации в навечерието на националния празник на Русия през юни.

Медведев подкрепи създаването на фронта, но в Москва се чуват коментари, че Путин създава лична политическа гвардия и така се готви за трети президентски мандат.

По традиция Путин разкрива плановете си в последния момент, но засега със сигурност е ясно, че очевидно най-влиятелния политик в Русия няма намерение да напуска властта.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5335 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Никойчо Никоев

2016.05.19 | 03:50

1
Естествено, той е единственият политик, който може да спаси Русия от американско робство, което вече е факт в Европа.

Добави коментар

Водещи новини