ВКС отказа да възобнови делото срещу Красимир Горсов

  • 10 юни 2012 17:11

  • 851
  • 1
ВКС отказа да възобнови делото срещу Красимир Горсов
© Булфото

Върховният касационен съд отказа да възобнови делото срещу Красимир Горсов - баща на пострадалата при катастрофата с Максим Стависки - Мануела Горсова,  съобщиха от съда.

Красимир Горсов поиска процесът, по който беше осъден, че харчил неправомерно част от парите по набирателната сметка на дъщеря си, да бъде възобновен. На първа инстанция Горсов беше осъден на две години и шест месеца условно с петгодишен изпитателен срок, както и да възстанови над 130 000 лв. Софийският градски съд обаче намали присъдата му на две години условно, а пробацията, определена му от Районния съд - на две години и шест месеца. Парите, които бащата на Мануела трябваше да възстанови, също бяха намалени на близо 73 хил. лв.

Решението на ВКС е окончателно.

Последвайте канала на

БТА
851 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.06.11 | 16:29

1
ДА ДОБРЕ ГО ВИЖТЕ - ТОВА Е ЧОВЕК ЪС ПРИСЪДА ПО ТЕЖКА ОТ ДОЖИВОТНАТА ОСЪДЕН Е ДА ГЛЕДА ПОЧИНАЛАТА СИ ДЪЩЕРЯ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ТЯ Е ЖИВ ТРУП ПО ЖЕСТОКО ОТ ТОВА НЯМА С ТОЗИ ЧОВЕК ДЪРЖАВАТА НИ И СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА СИ НАПРАВИКА ЧИКИЯ А ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ - МАСКИМ СТАВИНСКИ СИ ПИТА ШАПКАТА И НИ СЕ СМЕЕ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

Добави коментар

Водещи новини