Братът на Маги Вълчанова пребил до смърт с бухалка майка им

  • 07 май 2012 07:14

  • 10641
  • 8
Братът на Маги Вълчанова пребил до смърт с бухалка майка им
©

По-големият брат на Маги Вълчанова Георги пребила до смърт с бухалка майка им и праща в болница 82-годишната им баба. Случката датира от 2002-а година, когато Георги е на 29 години. Малко след като започва работа в МВР е набеден за изнасилване на 15-годишно момиче и е осъден на 3 години затвор.

"Разбрахме, че страда от раздвоение на личността. Водеше се на учет към психодиспансера в Плводив и като негово семейство отчаяно се опитвахме да му помогнем", споделя пред България днес Маги Вълчанова.След бруталното убийство Маги пет години се опитва да превъзмогне травмата,посещавайки психиатър. Всяка нощ тя е сънувала кошмари, а страхът, че и тя носи дефектния ген на коварното психическо заболяване я съсипвал. 10 години по-късно кошмарите обаче далеч не са част от миналото на красавицата. Маги все още не може да си прости, че във фаталния ден е била далеч от дома си. Заедно с по-малкия си брат Тодор се върнали от морето. Денят на убийството на майка й е последният, в който тя вижда Георги.

Съседите предполагат, че той се скарал с майка си за пари. Той бил безработен, но отказвал да се хване на работа за малко пари, въпреки че майка му непрекъснато го молела за това. Тя и баба му го издържали с техните пенсии. Малко преди побоя той минал през пазарчето до блока и грабнал диня без да я плати. Когато се върнал, съседите чули ужасяващи писъци от апартамента. Полицаите дошли на мястото открили 60-годишната му майка Гинка с размазана глава в локва кръв, а 82-годишната му баба беряла душа на площадката между етажите.

Последвайте канала на

Novini.bg
10641 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Zhelev

2018.01.21 | 10:37

7
Чудя се дали журналиста разбрал тази "любопитна" (неприятна) подробност би искал ако това се отнасяше до неговото семейство да се разгласеше навред. Вие не сте журналисти, а черни хроникьори! Сигурно слушате някакъв ужасен метал или нещо подобно, за да ви радва да пишете за все неприятни неща и то от личните подробности на дадено семейство. Нямам нищо общо с тях... но се поставям на мястото т.н. Маги и бих се чувствал ужасно... да разгласяват навред семейните ни ужаси! Новинари... бих ви нарекъл с най-долнокачествени епитети - ужасно сте ми отвратителни с това, което сте написали (но културата ми не е на това ниво), защото вместо да съзидавате, вие рушите живота на отделните личности като ги злепоставяте поради тяхното нещастие, за което те нямат вина и обществото! Един ден всичко се връща... нали знаете?

2018.01.21 | 10:38

8
Така е Желев, моето мнение за журналята е точно същото. Историята е известна още от 2002год, когато стана това нещастие и нямаше никаква нужда да я изваждат сега. Но журналята са си по принцип мършояди и нямат никакви морални скруполи да извадяд нечии кокали от гроба и да ги разнесат насам - натам. За петте лева, които ще изкара от този пасквил, е готов и майка си да продаде, камо ли да се замисли, какво ще причини на Маги с публичното припомняне на тази трагедия.
:)

2016.09.14 | 21:36

2
Желев, ти защо четеш тази новина, че я и коментираш като си толкова потресен? Питай баба си че който кълне му се връща тройно... да си знаеш. Нали си знаеш? Наричай си каквото искаш както искаш, обаче пак ще отваряш този сайт и пак ще четеш тези новини, защото само лицемерничиш слагайки си маската на голям моралист. А си същата малка мишка, която чете потрива ръчички и си казва - журналистите са виновни. Също както и политиците са ти виновни. И съседа. И жената. Ама никога не си ти виновния. А точно ти четеш това. Чети, нали знаеш, всичко се връща...
Иван

2016.09.14 | 21:37

4
Вашата неграмотност ме шокира. Незнам какви услуги сте правили за да ви направят "журналисти" в тоя сайт, но със сигурност са били люти. Пише се ОТчет не Учет. И не е лошо, след като напишете статията да и направите една редакция.
то6о

2016.09.14 | 21:38

6
учет е едно а отчет друго..май ти си неграмотен
аз

2016.09.14 | 21:38

5
Терминът в психодиспансерите е УЧЕТ, а не отчет. Който си е изкарвал свидетелство за КОС знае.

2012.05.08 | 12:32

1
направо им завърти една 2ка
педала

2016.09.14 | 21:37

3
Да си тегли патроня и ше й минат мъките ...

Добави коментар

Водещи новини