Нана дава по 5000 евро за всяка химиотерапия

  • 25 април 2012 09:27

  • 2343
  • 0
Нана дава по 5000 евро за всяка химиотерапия
©

В неделя Нана се прости с разкошната си дълга коса.

Заради агресивната химиотерапия, която провежда, водещата си обръсна главата и се появи с тюрбан в ефир.

От “ШОУ” разговаряха с адвокат Искра Онцова, за разберем какво е истинското състояние на водещата на “Съдебен спор”, около което се появиха много страшни слухове и спекулации.

И въпреки че Нана не иска да се знае през какво преминава и не говори пред медиите за това, нейната близка колежка не можа да откаже на “ШОУ”, който единствен винаги е бил коректен и не си е позволявал да прави спекулации и да пише неистини за състоянието на борещата се с рака млада майка.

“Нана е много мъжко момиче. Не е спирала да работи. Всяка седмица пътува за Израел, след това се връща в България и е на ефир. Животът й протича със същия интензитет, както и преди да разбере за болестта, колкото и да й е трудно на Нана. Много е борбена и аз силно вярвам, че ще се оправи. Не знам какво пишат колегите ти, но е срамно да се злоупотребява с такова положение, още повече, когато говорим за здравословно състояние на човек.  Благодаря за коректността от ваша страна през последните няколко месеца", сподели единствено пред репортер на "ШОУ" адвокат Искра Онцова, която е една от най-близките приятелки на Нана, и продължи:

“Да, тя се подстрига нула номер. Просто видя, че няма да стане по друг начин - от процедурите косата започна много да й пада. Оказа се, че с къса коса много й отива! Тя обаче умишлено си върза кърпа на главата, защото не искаше да стряска зрителите с драстичната промяна, която й се наложи да направи. Така ще е по време на лечението, няма начин. Нана е силен характер, има много здрав дух, така че ще победи болестта. Приема го като предизвикателство, с което трябва да се справи", добави още Онцова.

От нея разбрахме още, че преливанията, на които Нана се подлага всяка седмица в Израел, струват космическите 5000 евро всяко.

"Много е скъпо, но какво да прави - тя прави и невъзможното, за да събира сумата", коментира приятелката й. Въпреки че Нана избира за пътуванията си възможно най-евтините билети, цените, съотнесени към родния стандарт на живот, са прекалено високи. Обикновено тя пътува понеделниците и се връща обратно у нас в четвъртък.
 

 

Последвайте канала на

2343 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини