Алисия срази конкуренцията на Балкански Музикални награди

  • 06 юни 2011 14:46

  • 9052
  • 4
Алисия срази конкуренцията на Балкански Музикални награди
© Булфото

Попфолк дивата, която предизвика огромен медиен интерес заради скандалната си раздяла с футболиста Валери Божинов и връзката си с Ники Михайлов, отново застана под светлината на прожекторите.

Но този път блондинката накара голяма част от попфолк колежките си да позеленеят от завист, спечелвайки наградата за най-добра българска песен на Балканите.

Тя получи приза на ежегодната церемония по връчването на Балканските музикални награди, която се проведе вчера на площад Батемберг в София. По ирония на съдбата награденото парче се оказа именно песента, която певицата беше посветила на бившия си възлюбен, а именно „Твоя тотално“.

С не по-маловажен приз си тръгна и нейната колежка Теодора. Тя спечели отличие за най-добър балкански проект с дуета си с гръцката Гиоргиос Гианиас – „За теб живея“. Що се отнася до наградата за най-добър изпълнител на Балканите, тя беше присъдена на турската звезда Сердар Ортач, а румънската сензация Inna спечели приза за най-добра песен на Балканите.

И макар да нямаше блясъка и известността на наградите „Грами“, церемонията по връчването на Балканските музикални награди далеч не може да се определи като опит за евтин пиар от страна на някои изпълнители. Множество чуждестранни журналисти и редица балкански телевизии присъстваха на награждаването и излъчваха церемонията на живо, придавайки й международна значимост.



 

Последвайте канала на

Весела Найденова
9052 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
shy

2014.04.19 | 23:42

4
toq Valeri Bojinov ,ne znae kakva jena izpysna zaradi toq parcal Nikoleta
nani

2011.11.21 | 13:10

3
ooooooffff pak li s tqh be
пламен

2011.11.21 | 13:10

2
алисия като секси войник.божинов твоита алисия братко ги счупи тези кожени награди.чапати рязани
z.

2011.11.21 | 13:10

1
В текста има грешки, моля поправете ги!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини