Пиян шофьор катастрофира в опит да избяга от полицията

  • 21 май 2018 12:47

  • 2394
  • 0
Пиян шофьор катастрофира в опит да избяга от полицията
© Булфото (архив)

Пиян шофьор катастрофира в опит да избяга от полицейска проверка. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Около 19.40 часа в събота в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за мъж в нетрезво състояние, създаващ проблеми в заведение в центъра на с. Черни връх, общ. Камено. Установено е, че мъжът се придвижвал с лек автомобил "Опел Астра", с ямболска регистрация, като при влизане в с. Черни връх, полицаите забелязали в насрещното движение въпросния автомобил.

Подадени са светлинен и звуков сигнал с цел спиране и проверка, но водачът на "Опел"-а увеличил скоростта си и на кръстовището на улиците "Първа" и "Единадесета", катастрофирал самостоятелно, удряйки се в куп от бетонни блокчета.

Полицейските служители спрели зад катстрофиралия автомобил, като разпоредили на водача да изгаси двигателя. Същият не се подчинил, включил на заден ход и ударил служебния автомобил, нанасяйки щети по задната дясна врата и десния праг.

Водачът на "Опел"-а е задържан, като е установено, че това е криминално проявения В.И., 55-годишен от Бургас (неправоспособен водач с отнета шофьорска книжка). Мъжът отказал да бъде изпробван за употреба на алкохол. Съставени са му два акта по Закона за движение по пътищата и и задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2394 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини