Цветан Цветанов и членове на вътрешната комисия заминават на работно посещение в Румъния

  • 20 май 2018 18:29

  • 1596
  • 3
Цветан Цветанов и членове на вътрешната комисия заминават на работно посещение в Румъния
© Novini.bg (архив)

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и членове на комисията заминават на двудневно работно посещение в Румъния, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. В рамките на посещението те ще проведат съвместно заседание с Комисията по отбрана, обществен ред и национална сигурност в Камарата на представителите в Румъния.

Основни теми на срещата ще бъдат парламентарното сътрудничество и Българското председателство на Съвета на ЕС. Заседанието ще се проведе в сградата на парламента в Букурещ утре. По време на заседанието председателите на двете Комисии ще подпишат декларация за сътрудничество.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и членовете на Комисията ще се срещнат с председателя на Камарата на представителите. След това е насрочено посещение в Центъра за правоприлагане за Югоизточна Европа. Малко по-късно те ще посетят и Генералния инспекторат на Гранична полиция. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще има работна среща с министъра на вътрешните работи на Румъния. Предвидено е посещение и в Генералния инспекторат на румънската Жандармерия. Цветанов ще се срещне и с председателя на Комисията по отбрана, обществен ред и национална сигурност Дорел Къпрар.

На следващия ден, 22 май, е предвидено посещение в Бреговата охрана в Констанца, а след това в SCOMAR - Комплексна система за наблюдение и контрол на трафика в Черно Море. Насрочено е посещение и в Доброгеа - Инспекторат за спешни случаи, окръг Констанца.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1596 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини