Мустафа Карадайъ: Длъжни сме да защитим демокрацията и да преодолеем всякаква опасност пред нея

  • 20 май 2018 16:00

  • 3526
  • 3
Мустафа Карадайъ: Длъжни сме да защитим демокрацията и да преодолеем всякаква опасност пред нея
© Булфото (архив)

Призвани сме да бъдем на висотатата на 89-та година, единни да защитим демокрацията в нашата Родина и да преодолеем всякаква опасност пред нея. Това каза днес председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който участва във възпоменателния митинг-събор в местността Демир баба текке край Исперих.

Той подчерта, че още през 1990 година почетният председател на партията Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е очертал пътя на демократичното развитие на страната, а именно членство в Европейския съюз, което минава първо през членството в НАТО. Горди сме от факта, че членството в НАТО през 2004 година се случи по времето, когато ДПС бе част от управлението на страната. През 2007 година, когато България бе приета в Европейския съюз ДПС пак беше част от управлението на страната, което е още едно доказателство за огромния принос на Движението за права и свободи по евроатлантическия път на развитие на България, каза лидерът на партията. Ние вървим по общия ни път, убедени в силата на нашата кауза, затова единни и мощно да защитим демокрацията в България, на Балканите и Европа, допълни Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Той бе категоричен, че всички тези, които сеят противопоставяне и разделяне, както и омраза, нямат място под знамето на демокрацията.

Освен председателя на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, гости на митинг-събора в местността Демир баба текке бяха заместник-председателите на партията, народни представители, областни и общински лидери на партията, имаше и гости от чужбина. За спомен от днешния ден председателят на ДПС получи подарък от общинското ръководство на движението в Исперих - композиция от свещи, копие на Демир баба. Честването продължи с изпълнения на фолклорни групи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3526 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Кали

2021.07.04 | 22:51

3
КЛОУН,
Кали

2021.07.04 | 22:51

2
КЛОУН,

Добави коментар

Водещи новини