Британското кралско семейство благодари на всички, празнували сватбата

  • 20 май 2018 12:12

  • 25374
  • 0
Британското кралско семейство благодари на всички, празнували сватбата
© Getty Images/Guliver

Британското кралско семейство благодари на всички, празнували или гледали сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, съобщи Асошиейтед прес.

"Благодарим на всички, който дойдоха в Уиндзор, и на тези, които ни следяха от Великобритания, Общността и света" - написа кралското семейство в Туитър.

Благодарностите бяха разпространени късно вечерта, докато Хари и булката му бяха на частен прием, даван от баща му принц Чарлз. Дворецът Кенсингтън не разпространи информация за него, но на снимките се вижда че Меган Маркъл, която вече е херцогиня на Съсекс, носи пръстен с голям аквамарин, принадлежал на майката на Хари, принцеса Даяна. Роклята й е бяла, с голи рамене, дело на дизайнерката Стела Маккартни.

Повече от 6 милиона туита бяха пуснати в интернет за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл от 22 ч. по Гринуич в петък до 23 ч. в събота , съобщи АФП. В деня на сватбата на по-големия брат на Хари - принц Уилям през 2011 г. броят им беше само 1 821 669.

Най-препращаният туит е на Меган Маркъл като тийнейджърка пред Бъкингамския дворец, заедно с нейна снимка от деня на сватбената церемония.

Последвайте канала на

БТА
25374 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини