Съдът прости на Габриела Медарова - ударила момичето, защото залитнала

  • 18 май 2018 16:16

  • 24088
  • 16
Съдът прости на Габриела Медарова - ударила момичето, защото залитнала
©

Районният съд Пловдив не уважи искането на Районна прокуратура за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо Габриела Медарова за престъпление по чл. 131 ал.1 т.12 вр. чл. 130 ал.2 от НК, съобщава Plovdiv24.

Новата мярка срещу нея е „Подписка“.

"Искаме да си лекуваме детето, тя е много зле психически. Ако знаехме, нямаше да бъде в заведението. Всичко е станало случайно. Не е консумирала алкохол. Станало й е лошо. Признаваме, че не е нормално да се забърква в такива неща, но тя наистина има проблеми с психиката. Приятели я завеждат там, подценявайки здравословното й състояние". Това заявиха в съда родителите на Габриела Медарова.

Припомняме, че Габриела Медарова попадна отново зад решетките, след като стана ясно, че е ударила с юмрук в лицето своя връстница, без да бъде провокирана с нищо.

Само преди месец тя беше задържана, след като удари 10 паркирани автомобила след консумация на алкохол и канабис. Тогава Медарова се разплака в съда и беше освободена от ареста срещу гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 хил. лв., но след обжалване беше намалена на 5 хил. лв.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
24088 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини