Този ден е свързан с ангела на праведната битка и победа

  • 17 май 2018 05:58

  • 4905
  • 0
Този ден е свързан с ангела на праведната битка и победа
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 00:48ч на 18 май. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости, установяване на контакти. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Рутинната работа се понася зле. Емоциите са повърхностни. Не купувайте вещи, които трябва дълго да ви служат, само такива с кратък срок на употреба.

Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, избягвайте непроветрени и запушени помещения. Уязвими са още нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите.

3 лунен ден от 07:49ч до 08:44ч на следващия ден. Този ден е свързан с ангела на праведната битка и победа (в православната традиция той отговаря на Георги Победоносец).

Сърпът на Луната започва вече да се показва. Препоръчва се активност в този ден - важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства.

Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и странете от нови запознанства. Лошо е, ако хабите енергията за безкрайни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Най-разумното е да си останете у дома, да се занимавате с домашна работа или четене на книга.

Добра е всяка работа за благото на семейството. Препоръчва се работа с енергиите на биополето. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви в този ден не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни, но това лунно денонощие е добре да се проведе под девиза: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

Секса в този лунен ден трябва да бъдат активен и оригинален. Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4905 0

Свързани новини

Водещи новини