Време да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните

  • 15 май 2018 06:10

  • 7232
  • 0
Време да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните
© Pixabay

Днес Уран за първи път навлиза в знак Телец. Там ще пребивава за кратко време – само до ноември и отново ще се завърне в Овен, като окончателно ще се премести в новия знак през март 2019 г.

Луната е в знак Телец до 23:44ч. Време на материалистична настройка в хората, тенденция към устойчивост и постоянство. Стават по-възприемчиви към красотата на земният свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

30 лунен ден от 06:21ч до 14:49ч. Не всеки лунен месец има 30 лунен ден, а когато го има, то той е кратък, продължава само часове, но се счита за пълноценен. Един от най-спокойните и щастливи дни, изпълнен с любов и красота. Добре е да се анализират грешките, да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните. Това е много необходимо, за да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце. Подходящо време да се отървем от всичко лошо, но основната задача на този ден е да се даде на другите хора радост и любов и в никакъв случай не трябва да се поддаваме на агресия. Недопустими са агресивните мисли, думи или дела.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Ако имате в 30 лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Добре е да се завърши всичко, което е започнато по-рано, но е твърде рано да се правят нови планове. Не подхожда за започване на нови дела. Прекрасен период за творчество. Добър ден за благотворителни дела.

Много подходящо време за общуване с близки хора. Благоприятно време за срещи.

В 14:49ч е НОВОЛУНИЕ. Започва 1-ят лунен ден. Първият лунен ден е много ярък и чист ден. С него полагаме основите за новият лунен месец. Както посрещнете новолунието, така и ще изкарате новият лунен месец. Днес всички ваши мисли притежават сила и има вероятност да бъдат реализирани през новия лунен месец. Много е важно в това време да се мисли само за хубави неща. Лошите мисли днес са лукс, който не можете да си позволите! Време за работа с желания!

Всички действия насочени към духовно пречистване и развитие, ще донесат голяма полза. Обърнете се към вашето минало, помислете над своите действия и постъпки, медитирайте. Ако има натрупани обиди, е много е добре да простите. Все още не започвайте нови неща. По пътя към реализирането на плановете си, непрекъснато ще се сблъсквате с много препятствия, които сякаш изникват от нищото.
Ако днес възникне някакъв конфликт, той няма да бъде разрешен през целия месец. Каквото и да се опитвате да промените, каквото и да предприемете, всички възникващи събития ще се развиват така, че отново ще има ситуации, провокирани от нови претенции, които отново ще разпалват конфликта.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър.

Не се препоръчва никакво подстригване. Въздържайте се от такава, както и от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности.

Всичко, което мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него.

Благоприятно е да се гледа в пламъка на запалена свещ (или огън). Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7232 0

Свързани новини

Водещи новини