Днес е съвършено неподходящ ден за любовни отношения и романтични срещи

  • 11 май 2018 06:28

  • 5224
  • 0
Днес е съвършено неподходящ ден за любовни отношения и романтични срещи
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 15:41 ч. Не пренебрегвайте вътрешният си глас и се доверявайте на своята интуиция, която сега е най-силна. Денят е удачен за постъпки, които се правят от сърце. Ако днес не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие.

Проблемите възникнали сега могат да бъдат в следствие на това, че отричате съществуването на душата, не вярвате на интуицията и в подкрепата на Бога. Желателно е да се посети църква. Да не се пият много течности, особено спиртни питиета. Повишава се опасността от алергии. Уязвими са ходилата на краката.

Луната от 12:03 до 15:41 ч ще се движи на празен ход, преди да премине в знак Овен. В този интервал да не се предприема нищо важно, да се избягват покупките.

26 лунен ден от 04:16 ч до 04:45 ч на следващия ден. Този лунен ден е енергийно нестабилен, може да събуди ненужни спомени и отрицателни чувства, защото символите на деня, жабата и блатото олицетворяват тъмната природа на човешката същност. Това е период, в който се отваря възможност трезво да оценявате себе си от всички страни, да видите нещата такива, каквито са. Двадесет и шести лунен ден се явява един вид тест.

През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда, ще има отрицателен резултат. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, разправии и скандали. Един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят, бърборят напразно, сплетничат. Днес също не трябва да бързате. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате.

Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други подобни очакват тези, които не са предпазливи. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Съвършено неподходящ ден за любовни отношения и романтични срещи, тъй като денят е емоционално тежък и не предразполага към романтично настроение.

Първият човек, когото срещнете днес, ако е с пълна чанта, това е на хубаво. Може да считате, че вървите по правилен път.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. 26 лунен ден е неблагоприятен за всички важни дела, също и за парични операции. Днес е по-добре да не сключвате никакви договори или сделки. Вероятността е голяма да се сблъскате с мошеници.

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Диета - Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се направи гладуване. В двадесет и шести лунен ден строго е забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

Здраве - Днес най-важното е да не се притеснявате, да не нервничите, тъй като е голяма вероятността да изпаднете в депресивно състояние и да се затворите в себе си. Уязвими са бедрата, ноктите и зъбите. Не се препоръчва лечение и вадене на зъби. Прекрасен ден за лечение на кожата и за посещение на козметични салони. Денят е свързан с преразход на енергия, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си.

Фитнес – Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища - Днес сънищата отразяват тъмната страна на вашата личност, идват образи от подсъзнанието, които са свързани с пагубни привички и пристрастия. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5224 0

Свързани новини

Водещи новини