Девиз на днешния ден е "Бързай бавно"

  • 10 май 2018 05:58

  • 5041
  • 0
Девиз на днешния ден е "Бързай бавно"
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 15:41ч на 11 май. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция, която сега е най-силна. Засилват се сантименталността, чувствителността, и ранимостта. Денят е удачен за постъпки, които се правят от сърце. Идеално време за всякакви молитвени практики и свещени текстове. Желателно е да се посети църква. Да не се пият много течности, особено спиртни питиета. Повишава се опасността от алергии. Уязвими са кожата и краката.

25 лунен ден от 03:47ч до 04:16ч на следващия ден. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден никой не трябва да бърза. Не се препоръчват никаква активност. Време за пасивност, усамотение и покой. Постарайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Логиката и разумът сега минават на по-заден план. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна работа. Счита се, че тихия глас на интуицията сега е гръмогласен.

Не трябва да започвате нищо ново, никакви важни дела, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Вашият тънък, душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждо влияние и вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си.

Нищо случайно няма особено днес. Обръщайте внимание на всички знаци, които Вселената ви изпраща. Ден на пророчествата и предсказанията. Може случайно да отворите книга в този ден и да откриете търсеният от вас отговор или да намерите необходимата ви информация. Ще почувствате със сърцето си.

Здраве - Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този период трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Бизнес – Да се избягват активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха не само физическото, но и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5041 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини