Време за озарение и просветление

  • 09 май 2018 06:05

  • 2969
  • 0
Време за озарение и просветление
© Pixabay

Луната е в знак Риби от 06:12ч до 15:41ч на 11 май. Лунното влияние в знак Риби засилва интуицията и много хора могат да получат прозрение или да ги осени интуитивна догадка, неподдаваща се на логически анализ. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, скрито в тъмнина, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция. Тя за разлика от разума, никога няма да ви подведе. Другата страна на медала е прекалената сантименталност и чувствителност, а следователно и ранимост в следствие на което лесно може да изпаднете под влияние на фалшиви внушения, лъжливи обещания. Мнозина ще се поддадат на звездните вибрационни влияния и ще бъдат романтично настроени. Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни.

24 лунен ден от 03:16ч до 03:47ч на следващия ден. Енергийно зареден и активен ден, свързан с пробуждането на силите на природата, но не толкова агресивен като предния, а вече по-мек. Няма хаотични енергийни потоци, няма психическо напрежение. Този ден е много радостен и дори празничен. Нужно е да се запази бодростта на духа и в никакъв случай да не се оказва натиск върху ситуациите.

Ден за творчески и нестандартни решения. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност, време за събиране на плодовете от своя труд. Прилив на положителна енергия. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Благоприятен ден за енергийно интензивни и трудни дела, които изискват тежък умствен или физически труд.

24-и лунен ден ни доставя много енергия, но за съжаление много хора не са в състояние да се справят с нея, поради което се появява стремеж към екстремни ситуации, авантюри и желание да се само изтъкнат. Излишната енергия може да се изразходи чрез физически упражнения. Ако принадлежите към пасивните хора или в момента имате нужда от пасивност, тогава можете да посветите този лунен ден на сън или почивка.

Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. Нужно е да осъзнаем, че в нашите грешки се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех. Благоприятно е да се прекара времето в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.

Отношения - 24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Днес мъжете са особено мъжествени, а жените са особено женствени. Физическите сили са във възход. Любовните срещи преминават чудесно.

Секс - Пробуждат се долните две чакри при човека, а сексуалната енергия се преобразува. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания. Секса се приветства, за количеството няма ограничения. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания и има целебна сила.

Здраве - Денят се счита за физиологически тежък. Ден за укрепване на физическото и духовното здраве. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, да се стига до физическа умора, да се злоупотребява с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови заболявания, както и за камъни в бъбреците.

Бизнес - По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Подстрижка или подравняването на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2969 0

Свързани новини

Водещи новини