Сидеров: Срещите на Каракачанов и Симеонов с Нинова не са оторизирани от Обединени патриоти

  • 08 май 2018 09:42

  • 2280
  • 4
Сидеров: Срещите на Каракачанов и Симеонов с Нинова не са оторизирани от Обединени патриоти
© Novini.bg (архив)

Във връзка с информацията, че коалиционните ми партньори от ВМРО и НФСБ Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 ще се срещат с председателката на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която е политически опонент на управляващата коалиция, заявявам следното: Като председател на ПГ на ОП и създател на коалицията Обединени патриоти не съм упълномощавал въпросните лица да преговарят, с която и да е партия извън управляващата коалиция. Това се казва в изпратена до медиите позиция на лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Всякакви такива действия вредят на вече установените споразумения за управление на България между "Атака", ВМРО, НФСБ и ГЕРБ. Те са извън решенията на коалиционния съвет на ОП, затова трябва да се смятат за нелигитимни. В тази връзка отменям заседанието на ПГ на ОП във вторник. И очаквам изясняване на позициите на НФСБ и ВМРО по отношение на коалиционната политика", се казва в позицията на Сидеров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2280 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.05.09 | 13:16

1
Браво Сидеров,фурнаджийските лопати -Каракачанов и Симеонов утре и с ДПС щом днес са с БСП.Здраво дръж юздите.

2018.05.09 | 14:55

4
Сидеров вече мина през Сараите и ДПС -- нали си продаде златния пръст на Доган !
тоя-оня

2018.05.09 | 14:55

3
Да не забравяме, че преди Волен - перхидроления хахо да стане "златен пръст", АТАКА получиха милиони левове от ДПС в навечерието на изборите през 2007г.
АТАКА са КУРВИ НА БОЙКО

2018.05.09 | 14:55

2
С ПП АТАКА е свършено. На следващите избори, които най-вероятно ще са заедно с евроизборите през 2019г., АТАКА няма да минат 4%. Първо скачаха против Тиквата, плюха, сополевиха се, сега Волен му е пръв облизвоч на Боко.... ЦИРК!

Добави коментар

Водещи новини