Мая Манолова заминава на посещение в Сърбия

  • 02 май 2018 13:15

  • 917
  • 1
Мая Манолова заминава на посещение в Сърбия
© Булфото (архив)

Омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ще посети утре, 3 май 2018 г., Република Сърбия, гр. Димитровград, по повод тържественото подписване на Споразумение за безвъзмездна финансова помощ, предоставена от Министерството на външните работи на Република България чрез посолството ни в Белград на омбудсмана на Сърбия.

Финансовата подкрепа е по проект „Увеличаване на достъпността на омбудсмана до граждани, които живеят във вътрешността на Сърбия“ и е на стойност 35 000 евро, съобщиха от пресцентъра на омбудсмана.

Парите ще бъдат вложени в реализирането на мобилни приемни на сръбския омбудсман Зоран Пашалич, така че на терен да бъдат консултирани и решавани проблемите на гражданите. По официална статистика българското национално малцинство в Република Сърбия наброява 18 000 души.

По-късно през деня омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ще се срещне с представители на гражданското общество в конферентната зала на Спортно-туристическия център в гр. Димитровград, Сърбия.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
917 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.03 | 05:01

1
Каквото и да прави - не забравяме КОСТИНБРОД

Добави коментар

Водещи новини