Меле край Пловдив, жена и две деца пострадаха

  • 27 април 2018 18:49

  • 7741
  • 0
Меле край Пловдив, жена и две деца пострадаха
© Булфото (архив)

Жена и двете й деца пострадаха при тежка катастрофа край Пловдив, съобщиха от полицията. Сигналът за произшествието, в което участвали два камиона и три леки коли, бил получен на 112 в 17 часа, пише "Монитор".

Катастрофата затвори за движение и двете платна на главния път между пътен възел „Скобелева майка” и село Скутаре. Това е околовръстният път на Пловдив, който е най-пряк към селата Скутаре, Маноле и Рогош. На мястото се образуваха километрични опашки от чакащи автомобили. От полицията и от АПИ призоваха шофьорите да използват обходни маршрути през магистрала „Тракия” или да преминават директно през Пловдив, като избягват околовръстното шосе.

При сблъсъка са пострадали майка с двете й деца, като на този етап от полицията не съобщават тяхното състояние. За да бъдат измъкнати от леката кола пожарникари са рязали ламарини, съобщиха очевидци за Агенция Монитор. Според тях причина за катастрофата са камионите, като вероятно единият е започнал да изпреварва колегата си и не е отчел, че в лентата за насрещно движение идват леки автомобили. Дали това е факторът, довел до пътното произшествие, от полицията тепърва ще установяват.

Последвайте канала на

Novini.bg
7741 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини