Певицата Джанел Моне се определи като пансексуална

  • 27 април 2018 10:37

  • 11630
  • 3
Певицата Джанел Моне се определи като пансексуална
© Getty Images/Guliver

Американската певица Джанел Моне се определи като пансексуална в интервю за сп. "Ролинг стоун" и увеличи търсенето на думата в интернет, съобщи АФП.

След като дълго време отговаряше двусмислено на въпроси за сексуалната си ориентация, Джанел Моне разкри душата си пред американското списание преди да излезе в продажба новият й албум. Тя обясни, че първоначално се е смятала за бисексуална, защото е имала връзки и с мъже, и с жени.

"Но по-късно прочетох за пансексуалонстта и си казах "О, това са неща, с които също се идентифицирам" - каза Джанел Моне.

В Гугъл комбинацията "пансексуалност" и Джанел Моне е сред петте най-популярни за четвъртък в САЩ.

Електронното издание на речника "Мериам-Уебстър" посочи, че търсенето на думата "пансексуален" на сайта му се е увеличило с 11 000 процента. Пансексуалните хора се характеризират със сексуално влечение независимо от пола, посочва речникът.

Джанел Моне не е първата, определила се като пансексуална. В интервю от 2015 г. певицата Майли Сайръс използва тази дума, като изтъкна освободената си сексуалност и феминизма си.

Джанел Моне е на 32 години. Тя стана известна преди десетина години. Песните й са смесица от класически соул, джаз и психеделичен рок. Тя се изяви и като актриса в наградения с "Оскар" филм "Лунна светлина", както и в "Скрити числа".

Първият албум на Джанел Моне от пет години - "Dirty Computer", излиза в продажба днес. Първоначално той е продуциран от Принс, който почина през април 2016 г.

Последвайте канала на

БТА
11630 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
яве

2018.04.27 | 21:35

3
то добитъка е по ориентиран сексуално от тия говеда.
Пан

2018.04.27 | 15:16

2
Аз това го разбирам, че иска да се съешава и с добитък :)
ss

2018.04.27 | 15:16

1
Xaxa xa -- PAN IDIOT e taia!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини