Министър Ангелкова е категорично против искането на Валери Симеонов да се върне пушенето на закрито

  • 27 април 2018 10:11

  • 1936
  • 0
Министър Ангелкова е категорично против искането на Валери Симеонов да се върне пушенето на закрито
© Булфото (архив)

Министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard се обяви против връщането на пушенето на закрито. В кулоарите на парламента пред журналисти тя коментира предложението на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 да се върне старото положение, тъй като някои не я спазвали и просперирали, а тези, които я спазват, са на ръба на оцеляването.

"Забраната, която въведохме за пушене на обществени места, по никакъв начин не води до намаляване на броя на туристите у нас. Не сме смятали какво ще се случи, ако се разреши пак пушенето по заведенията. Непушач съм и съм на сто процента против да отпадне забраната и да се върне пушенето, особено на местата за хранене", каза министър Ангелкова.

Припомняме ви, че преди половин месец Симеонов заяви, че има намерение да предложи законопроект за промяна в Закона за здравето, с който да се разреши тютюнопушенето в обособени помещения, т.е да се възстанови частично старият режим.

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard коментира също така и  старта на предстоящия туристически сезон. "За последните две години имаме ръст над 25% на международните туристи, които са посетили страната. Само за миналата година имаме над 8,9 млн. чуждестранни туристи. Тази година очакваме над 10% ръст", съобщи министър тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1936 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини