Все още има свободни места за празниците за влаковете с предварителна резервация

  • 27 април 2018 06:46

  • 699
  • 0
Все още има свободни места за празниците за влаковете с предварителна резервация
© Булфото/Архив

По всички направления, за които от БДЖ "Пътнически превози"  изискват предварителна резервация за предстоящите празници, има свободни места, каза за "Хоризонт" Калин Маринов от отдел "Продажби"  в железопътната компания.

Резервациите са необходими за някои от бързите влакове по най-натоварените дестинации за дните 4-и, 5-и и 7-и май.

"Все още има свободни места във всички влакове по всички направления за цялата страна. От стартирането на 15-дневната предварителна продажба средно се реализират по 25-300 продажби ежедневно и това прави към хиляда запазени места за всички влакове в цялата страна. Най-слаби се оказват предварителните продажби в София и Пловдив. В онлайн резервираните места, които са за 16 влака, имаме доста продажби - над 200.

Точно за датата 7-и май, която се пада последният почивен ден, предполагаме, че повечето работещи ще слеят двата празника и се очаква да се натоварят влаковете в следобедните часове по абсолютно всички направления - от по-малките градове към областните и най-вече към София."

 

От БДЖ "Пътнически превози" напомнят още, че информация за изчерпаните места във влаковете ще се подава постоянно на място на билетните каси в страната, както и на официалната интернет страница на компанията.

Последвайте канала на

Весела Найденова
699 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини