Приемете достойно и спокойно своята съдба

  • 27 април 2018 06:12

  • 4551
  • 0
Приемете достойно и спокойно своята съдба
©

Луната е в знак Везни от 04:14ч и ще остане тук до 10:13ч на 29 април. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Повишава се общителността, интересът към противоположния пол, емоционалността, изостря се чувството за справедливост и в същото време може да има нерешителност. Хората са по-деликатни и приятни в общуването. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви.

Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Сега особено уязвими са бъбреците, пикочният мехур, кръстът, областта на бедрата и панкреасът. Диабетиците и болните от панкреас трябва да съблюдават диета. Да се намали употребата на течности, а алкохолът е недопустим. Уязвимите органи не бива да се оперират.

До 17:36ч влияят все още тенденциите на 12 лунен ден. Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не трябва да спорите, да обиждате. Избягвайте да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва, е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.

Според вибрациите на започващият 12-ти лунен ден потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Не трябва нищо да се започва и предприема, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Бъдете концентрирани. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек.

Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта.
Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Ден, в който молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Нека вярващите да се обърнат към Висшите сили и да помолят да ги подкрепят тук на Земята в техните дела, да им помогнат да превърнат мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак. В този ден не трябва да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

В 17:36ч започва новият 13 лунен ден, който ще продължи до 18:42ч на следващия ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4551 0

Свързани новини

Водещи новини