НДК инвестира в онлайн платформа и по-гъвкав мениджмънт на проектите си (видео)

  • 26 април 2018 19:04

  • 3392
  • 0
НДК инвестира в онлайн платформа и по-гъвкав мениджмънт на проектите си (видео)
©

НДК би искал да инвестира в културни продукти, към които има голямо търсене, имат висока художествена стойност, но имат и голяма добавена стойност във всички измерения.

Това каза Борислав Велков, председател на съвета на директорите на НДК, в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria. "Имаме изключителната възможност за създаване на класически традиционни продукти, но и на много алтернативни продукти, в което нямаме конкуренция. Вярвам, че успяхме да освежим НДК и да променим неговия облик и имидж. От моя гледна точка НДК живее втори живот - приветлив, обновен и вътре, и около НДК. Ремонтът повлия много позитивно и за дейността, и за цялостното усещане и преживяване на хората в НДК", разкри още той.

"Почти 100% от капацитета на НДК е запълнен във времето на Българското председателство на Съвета на ЕС, което е интересно от логистично-организационно-управленска гледна точка, а и огромен позитив за опита на екипа на НДК. В НДК кипи живот. Това е посланието, което искаме да отправим и към града. София също се развива много динамично и бързо, посещава се от доста млади хора-чужденци, които пълнят града ни – взимат нискотарифните полети и от четвъртък до неделя идват да разгледат София. Искаме НДК да бъде своеобразен културен център на целия този живот", категоричен беше Велков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3392 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини