Осем знаменитости, които все още живеят пестеливо

  • 25 април 2018 16:55

  • 2196
  • 0
Осем знаменитости, които все още живеят пестеливо
© Instagram

Когато става за въпрос за знаменитости и бизнес магнати, човек се сеща за луксозен начин на живот, частни самолети и яхти.

Точно по тази причина не са рядкост и новините за звезди, които са на ръба на фалита, след като са похарчили милионите си.

Някои богати хора обаче живеят относително пестеливо, въпреки внушителните си банкови сметки.

Основателят на IKEA Ингвар Кампрад, например, който почина през януари, водеше скромен начин на живот, въпреки че беше един от най-богатите хора в света, според CNBC.

Той караше 20-годишно Volvo, носеше дрехи втора употреба и летеше в икономична класа. Той не е единственият известен човек, който бе известен с това, че внимава с разходите си.

Вижте осем други знаменитости - от музиканти до спортисти, които живеят скромно за възможностите си:

1. Ед Шийрън

Ед Шийрън може да е един от най-известните музиканти в света, но той все още си отпуска джобни пари. "Човек трябва да внимава с разточителството," споделя Шийрън пред Irish Examiner.

"Използвам студентската си сметка в Barclays. Не съм увеличавал лимита, защото не харча много пари. Ако държах всичките си пари в една сметка, щях да съм ги похарчил, затова си отпускам периодично определена сума."

Що се отнася до това колко пари си позволява да харчи всеки месец, звездата казва около 1 000 долара, основно за таксита. Шийрън е известен с това, че спи по домовете на свои познати със седмици, а през 2014 г. живееше в една от свободните стаи в дома на актрисата Кортни Кокс.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2196 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини