Кому е нужно? Да се снимаш усмихната с мъртвото си бебе!

  • 25 април 2018 16:27

  • 2236
  • 3
Кому е нужно? Да се снимаш усмихната с мъртвото си бебе!
©

Способността на човек да се адаптира е наистина изумяваща. Доказателство за това е и фактът, че вече все по-осезаемо започваме да привикваме със заобикалящата ни реалност, колкото и да е абсурдна тя.

Става дума за непрестанния стремеж на хората да споделят и най-малката подробност от битието си онлайн, с което искаме, не искаме, постепенно свикваме и дори започва да ни изглежда в реда на нещата. Интернет пространството е пълно с индивиди, които без притеснение разкриват в детайли ежедневието си на хора, с които са делили един чин преди петнайсет години и оттогава не са се виждали на живо, или с бивш колега, с когото дори не са се поздравявали на работното място. И единият, и другият обаче днес са им приятели във Фейбсук и за зла участ са всекидневно тероризирани от вълна от снимки и постове.

Снимка на бъркани яйца с кафе на фона на балконска маса, придружени от "feeling blessed" и уточнения как мъжът й е най-прекрасният човек на света, защото е подгтовил тази изненада рано сутрин, или пък три поредни поста, в които се четат обяснения колко е вълнуващо да сменяш бебешки памперс за първи път, са само част симптомите на ексхибиционизма, от който страда модерният човек.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2236 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Баба Спаса от Крупник

2018.04.26 | 23:06

3
Крум е мъртво роден . Толкова беше грозен , че ако беше останал жив , щеше да се яви на кукерските празнци без маска .
Анонимен

2018.04.26 | 23:06

2
Маймуна гадна... изрод!!!
демократ-цървул

2018.04.26 | 23:06

1
Тая жена се радва, сякаш е сполетяна от невероятен късмет, който и е сервирал живота, но все пак- НЕ Е ЛИ АМЕРИКА НАЙ-ВЕКИТАТА ДЪРЖАВА?!

Добави коментар

Водещи новини