Ключовите думи днес са отговорност, ред и дисциплина

  • 25 април 2018 05:53

  • 3969
  • 0
Ключовите думи днес са отговорност, ред и дисциплина
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април. Сега е времето да предприемате всичко, което желаете. Ключовите думи днес са отговорност, ред, дисциплина. По това време и най-разхвърляните хора работят лесно. Именно сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

До 15:20ч влияят тенденциите на 10 лунен ден. В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва ни към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават по-оригинални и независими, самоуверени. В 10-я лунен ден не се препоръчва уединение. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Сега може да предприемете нови дела, да започнете нова дейност. Идеален период за самоусъвършенстване. Препоръчва се да направите самоанализ и да се самовглъбите в себе си. Подходящо е за всякакви духовни практики, за йога, медитации. Избягвайте подстригването.

В 15:20ч започва 11 лунен ден, който ще продължи до 16:29ч на следващия ден. Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. Управлявайте и използвайте разумно прилива на енергийни сили, за да не си навредите. Ден, в който са необходими предпазливост и внимание при осъществяването на всякакъв бизнес. Дейностите, започнати в този ден, трябва непременно да се доведат докрай. Не трябва да претоварвате себе си. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. През този ден може да се сблъскате с някаква загадка, на която да ви се наложи да търсите отговора, но може и да се отклоните от пътя в търсене на изход от сложните ситуации.

Здраве - Уязвими са областите на бедрата (кости, мускули), големите артерии, сърдечно-съдовата система. Интензивно лечение или операции в тези области не се препоръчва. Физическата активност е по-добре да се ограничи тези дни. Нарастват реакциите на стресовите ситуации.

Благоприятно е да се изследват областите на ръцете (плещите, предмишницата, китките, раменете), бронхите, белите дробове. Може да се проведе изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с повече кислород и за по-добър сън.

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури, като например почистване на аурата от негативите чрез измиване, натриване със сол, чрез Рейки, обикаляне около тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники. Ефективно изчистване не само физическо, но и духовно. Можете да четете молитви, мантри.

Хранене - Благоприятно е акцентът да падне върху белтъчната храна от растителен произход (боб, зърнени храни, орехи). Сладките и мазни продукти да се избягват.

Отношения - Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела.

Секс- Период на висока активност. В сексуалната сфера това също се усеща много добре. Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Трябва да има любов по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение. В този ден партньорите трябва да бъдат взаимно сексуално активни.

Подстригване след 15:20ч - В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Сложен ден и енергийно много силен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение. Максимално нараства жизненият потенциал.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3969 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини