Бившият шеф на НСО: Арестът на Десислава Иванчева не беше направен по най-добрия начин

  • 24 април 2018 17:44

  • 6616
  • 4
Бившият шеф на НСО: Арестът на Десислава Иванчева не беше направен по най-добрия начин
© БТВ

Със смесени чувства съм по повод ареста на Десислава Иванчева. Не беше направен по най-добрия начин. Това коментира в предаването „Лице в лице” бившият началник на НСО ген. Румен Миланов.

"Ако говорим за хронологията на ареста, първото е, че той се извършва през Спортната палата. За такива операция се прави предварителен план, винаги се прави план, който цели законност. Мястото на ареста нанесе щети на градския транспорт и гражданите", каза още той.

"Натривките от ръцете е трябвало да се вземат веднага. Парите също се брояха на тротоара, така не се прави. Камерите не снимаха много прилично как дамите от органите на реда бяха наведени. Арестът трябваше да се проведе по най-интелигентния начин", допълни ген. Миланов.

"Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат и адвокатите ги използват", допълни той.

"Има и въпроси, например къде е посредникът. Несериозно е да се каже, че Иванчева е светела цялата, едно е да ти светят ръцете, друго е да светиш по тялото. Има основни принципи в действията на органите на реда, на които не трябва да отстъпваме. Подкупа е бил на траншове, за какво са били те, предвид операцията", попита още ген. Румен Миланов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6616 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
RRR

2018.04.27 | 04:12

4
Защо не си гледан НСО и коментираш неща ,които не са в твоя ресор!!!!
минало свършено !

2018.04.27 | 00:08

3
Само за едно е прав г-н Генерала, че колкото по шумен е един арест,толкова повече грешки се допускат ! А относно коментарите в медиите, че видете ли, не трябвало да стои толкова време с белезници задържаното лице на оживен булевард и т.н., моля не обръщайте внимание на "всезна
Дали

2018.04.26 | 10:25

2
е бил най-добрия ще се види в съда/ако е обективен/

2018.04.26 | 10:24

1
Затвор за червената корумпирана мърша!

Добави коментар

Водещи новини