Сотир Цацаров: Да пропуснем спекулациите и емоциите за ареста на Десислава Иванчева (видео)

  • 24 април 2018 16:39

  • 4654
  • 5
Сотир Цацаров: Да пропуснем спекулациите и емоциите за ареста на Десислава Иванчева (видео)
© Novini.bg

До тук се изговориха много неща и се представиха много тези. Тезите развити от нейните защитници са обясними- на тях им се плаща, за да защитават обвиняемите. Не съм проследил позициите на PR-а на община "Младост", за да знам дали арестът на Десислава Иванчева е постановка. Въпросът кога ще се случи задържането е било решение само на органите на реда. Това заяви главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в след форума на тема „Кибертероризъм-подготвен ли е Европейският съюз?“, предаде репортер на Novini.bg.

"Чуха се и много неща в пълен разрез с истината. Всеки има право на позиция, но за провокация и подхвърляне на пари и дума не може да става", допълни Цацаров.

"Самият процес на уговарянето на парите и получаването им е доста дълъг и с много история. В съдебната зала, ще стане ясно всичко", каза още той.

"Основната критика бе за това, че Иванчева е седяла твърде дълго на мястото на местопроизшествието. С моето уважение към всички, но критиката щеше да е същата, и ако обвиняемата не бе присъствала на огледа. Да пропуснем спекулациите и емоциите за ареста на Десислава Иванчева", допълни Цацаров.

"Не мога да дам конкретна информация за следващи арести, но случаят Иванчева не е първият с подобен арест. Това не е изолиран случай. Само на следващият ден бе арестуван шеф на районно управление с подкуп. Критикувайки нас, които спазваме закона, критикувате себе си – тези, които създават закона", каза още главният прокурор

"Около 10 служители на „Автомобилна администрация“ – Благoевград са задържани за подкуп. Операцията се провежда от Специализираната прокуратура и от ГДБОП. На място работят прокурори и се прецизират доказателствата, чак след това ще може да се говори повече“, завърши Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4654 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.04.28 | 21:55

5
лицимер

2018.04.28 | 21:55

4
И този човек е главен прокурор на България???!!! Не се учудвам че всичко върви ''по мед и масло'' от 7-8 години насам и мутрите процъвтяват финансово...

2018.04.28 | 21:55

3
Такива случаи на показни акции за назидание целят единствено да убият инициативността и вярата на българите в собствената им държава и като косвен ефект - все повече млади и кадърни хора да бягат в чужбина. Такава България й трябва на шайката за да продължи да яха народа.
bivsh atakist

2018.04.28 | 21:55

2
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ
РАБОТЕЩ ЕВРОПЕЕЦ

2018.04.24 | 21:12

1
Днес взех заплата и ми стигна за една гума за колата

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини