Общинският съвет в Радомир награждава ученици, учители и читалищни дейци

  • 24 април 2018 14:19

  • 2496
  • 0
Общинският съвет в Радомир награждава ученици, учители и читалищни дейци
© Pixabay

Общинският съвет в Радомир награждава 11 ученици с грамота за отличен успех и парично възнаграждение в размер на 150 лв. С почетна грамота за заслуги към Радомир в областта на образованието и културата ще бъдат удостоени 22 учители и 8 читалищни дейци. Решението бе взето на днешното заседание на местния законодателен орган.

Наградата "Радомир", която се връчва ежегодно в навечерието на 24 май и званието "Учител на годината" ще получат преподавателите Лариса Кирилова - учител по музика в начално училище "Архимандрит Зиновий" и Диана Иванова - старши учител в Професионалната гимназия по транспорт "Юрий Гагарин". Ще им бъде връчена и премия в размер на 300 лв.

Титлата "Ученик на годината" ще носят третокласничката Виктория Венчова, шестокласничката Виктория Иванова и дванайсетокласникът Станислав Стоянов.Те ще имат и парично поощрение по 200 лв.

За деец на културата на годината е обявена Милена Владимирова - служител в общинската администрация. Тя ще получи допълнително възнаграждение от 300 лв.

Наградите ще бъдат връчени официално в навечерието на 24 май.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2496 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини