Политологът Иво Мирчев разказа за срещата си с мутри във Велико Търново (снимки)

  • 24 април 2018 07:41

  • 7783
  • 3
Политологът Иво Мирчев разказа за срещата си с мутри във Велико Търново (снимки)
©

Мъж се сблъска с охранители на крайпътно заведение във Велико Търново.

Политологът Иво Мирчев сподели във Фейсбук за срещата си с мутри. Пътувайки от София за Варна, той решава да спре в крайпътно заведение до Велико Търново, но се оказва, че на паркинга няма места, тъй като две лимузини са заели пет паркоместа, а охранители са обградили заведението.

Помолих съвсем възпитано да преместят едната лимузина, за да мога да паркирам, което очевидно развесели човека, когото помолих – един от охранителите. Каза ми по-добре да изчезвам, за да не стане по-лошо, разказа Мирчев в ефира на БТВ.

„Не смятам, че това е нормално, имаше хора, чужденци, деца – гледаха, питаха какво се случва“, добави той.

„Изчаках, освободи се едно място, паркирах, обадих се веднага на 112. Около две минути ме държаха на телефона, казаха, че ще вземат мерки. Естествено снимах цялата композиция. Това видимо разгневи охранителите“, добави той.

Имало доста заплахи, но Мирчев успял да ги убеди, че е извикал полиция, има камери и няма смисъл да се стига до нещо по-сериозно. Веднага след това те си тръгнали.

 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7783 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
еми то

2018.04.29 | 21:16

3
самия този е мутра.
bivsh atakist

2018.04.26 | 09:22

2
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ
Наско

2018.04.26 | 09:22

1
Те тия са смели като са на куп, напомпали се в залата, но сърцата им са като на мишчици, ще ги хване някой 70кг който се занимава с бойни спортове и ще ги прекърши на две..

Добави коментар

Водещи новини