Днес не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането

  • 23 април 2018 05:51

  • 4082
  • 0
Днес не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 23:41ч на 24 април. Енергийният потенциал в това време е висок. Нараства увереността в собствените сили. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Подходящо за приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Ако снаха и свекърва обитават едно жилище, може да се разгори спор между тях за надмощие. Лошо става, ако към този спор се присъедини и синът - съпруг, затова е най-добре да се общува тактично или жените да н се събират заедно. За тъщата е също по-здравословно да не посещава дома на дъщеря си днес. А ако младите живеят у нейната къща, то този ден може да бъде твърде неприятен за нейния зет. Уязвимо е сърцето. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите.

До 13:02ч влияят тенденциите на 8 лунен ден. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност.

В 13:02ч започва 9 лунен ден, който ще продължи до 14:11ч на следващия ден. Той се счита за тъмен и тежък. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойство, получават главоболие, имат различни неудачи. Денят към който трябва да се отнасяме внимателно, защото в него се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало.

В деветия лунен ден зачестяват броя на кавгите и конфликтите, които могат да възникнат от нищото, затова е препоръчително да се избягват контакти, особено с непознати хора. Всеки е уверен в своята правота, никой не слуша другите. Трябва да контролираме мислите и думите си, да се опитваме да не реагираме отрицателно на хората около нас, въпреки че ще бъде много трудно да се въздържаме. На 9-ия лунен ден във всички отношения може да се създадат конфликти. С партньора си не обсъждайте планове за бъдещето и чувствата. Ако имате първа среща, е по-добре да я отложите за следващия ден, защото човек може да изглежда съвсем различен от това, което в действителност е.

Днес трябва да бъдете много внимателни във всичко, тъй като вероятността от нараняване е голяма. В зависимост от това през кой знак преминава Луната, обърнете внимание на съответния орган (част от тялото). Например, както е сега Луната в Лъв, внимавайте да не да не натоварвате сърцето, проверявайте кръвното налягане.

Подходящо е да се извършват само тези дела, които не изискват сериозно физическо натоварване. Болестите започнали в 9 лунен ден са опасни, особено ако се съпровождат с висока температура. Ако в гърдите си усещате някакво притискане, това е знак, че сте натрупали много проблеми. Възможно е да имате лоши, болезнени сънища (не трябва да им се вярва). Не стойте за дълго време пред огледалото и ако има възможност, не го гледайте изобщо. Прескочете подстрижката и днес.

9 лунния ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Развържете кармичните си възли като простите на себе си и на онези, които някога са ви обидили.

В 9-и лунен ден нищо не се случва случайно. Всичко, с което трябва да се справите днес, са вашите нерешени проблеми от миналото. Всички наши мисли и желания не отиват никъде, а се "записват" в астралната равнина и рано или късно излизат навън. Въпреки че денят е тежък и опасен, не допускайте мрачни мисли в ума си и не очаквайте проблеми около всеки ъгъл. Не забравяйте, че всичко, което мислим, непременно го влагаме в нашия живот. Настройте се към положителното възприятие на живота и извлечете максимална полза от този ден.

Можете да защитите дома си с помощта на стайни растения като здравец, розмарин, кипарис, роза или папрат. Много е хубаво да почистите информационното поле на дома си в този ден. На всеки един от нас идват в къщата различни хора, включително не много приятни, носещи със себе си отрицателна енергия. В допълнение, ние също внасяме много негативни енергии в нашия дом чрез нашето лошо настроение, караниците. Ето защо е необходимо от време на време да се извършва подобно прочистване. Може да обиколите жилището с горяща свещ в дясната ръка, да прочетете молитва във всеки ъгъл на стаята, която знаете например "Отче наш", пръскане със светена вода или да направите изчистване с Рейки, ако сте посветени в това. Може да се отстрани отрицателната енергия в къщата като опушите с горящ сух жълт кантарион (магарешки трън, тамян).

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4082 0

Свързани новини

Водещи новини