Спипаха двама млади мъже с дрога

  • 22 април 2018 07:39

  • 2769
  • 0
Спипаха двама млади мъже с дрога
© Pixabay

Служителите на реда във Враца задържаха двама мъже с наркотици.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотици е проведена в петък от полицаи от ОДМВР-Враца.

В резултат на предприетите оперативно-следствени действия, на бул.“Втори юни“ в областния град, служители от ОД МВР Враца спрели и проверили лек автомобил, управляван от И.И./34г./ от Враца, с когото пътувал и Д.Д./35г./ от с. Челопек. При извършената с техническо средство проверка на водача уредът отчел положителен резултат за амфетамин. При личния обиск на водача, криминално проявен и осъжда, полицейските служители намерили и иззели плик с 3 гр бяло вещество, реагирало при полевия наркотест на амфетамин. При обиск на спътника му, също криминално проявен и осъждан, е открито бяло вещество (10 гр), реагирало на същото наркотично вещество - амфетамин.

У него е намерена и суха зелена листна маса канабис. При последвалите процесуално-следствени действия в района на пл.“Христо Ботев“ във Враца в обособен от Д.Д. тайник полицейските служители са открили още 3 гр амфетамин. Двамата мъже са задържани в РУ Враца.

За случая е уведомена Районна прокуратура.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2769 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини