Днес сънищата повдигат завесата на подсъзнанието

  • 22 април 2018 06:43

  • 13273
  • 0
Днес сънищата повдигат завесата на подсъзнанието
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 20:10ч. Най-важен остава нашият вътрешен свят. Увеличена е чувствителността, емоционалността, ставаме по-възприемчиви и раними към околните влияния. Характерни са проява на капризи, неустойчиво настроение. Уязвими са стомахът и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

От 18:00ч до 20:10ч Луната ще се движи на празен ход. В този период не започвайте нищо ново, нищо важно.

В 20:10ч Луната преминава в огнения знак Лъв.

До 11:56ч действа вчерашната тенденция да се говори по-малко, а ако се говори, да се внимава какво казвате, тъй като силата на словото сега нараства многократно. Не изричайте проклятия по адрес на друг човек, както и се пазете да не предизвиквате другите да изричат негативни и злобни думи срещу вас. Подходящо е да се прекара деня на спокойствие, у дома, в размисъл. Не извършвайте никакви разрушителни действия. Здравето е непредсказуемо. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Пазете тялото от преохлаждане и настиване.

В 11:56ч започва 8 лунен ден, който ще продължи до 13:02ч на следващия ден. Това е ден на промени, трансформации на всички нива: енергийни, духовни и физически. Вътрешните сили на тялото се увеличават. Човек в този ден се преобразува, също като Феникса, сякаш се ражда отново.

8 лунен ден е подчинен на стихията на огъня и не просто на огъня, а огъня на преображението. Именно чрез него човек се трансформира в качествено ново равнище. Не случайно символ на деня е птицата Феникс, която всеки път възкръсва от пепелта. Същото става и с нас при това на умствено и на клетъчно равнище.

По това време може да има емоционална нестабилност, безпричинни промени в настроението, човек често се хвърля от една крайност в другата крайност. Това състояние се дължи на факта, че има преструктуриране на индивида - старите програми се заменят с нови или се превръщат в по-съвършени. По принцип всеки такъв период винаги се различава по сложност, а колкото по-фино е преобразованието, толкова по-неспокоен може да бъде. Затова в този момент се препоръчва да се ограничим от големите компании и шумни развлекателни дейности.

Много е нежелателно да бъдете ядосани и нервни в осмия лунен ден. Трябва да останете спокойни и да се отнасяте към всичко с разумна ирония. Лесното преминаване през промените ще ви помогне да се отворите вътрешно към всичко ново и желанието за промяна. Всичко, което се случва сега, трябва да се приема за даденост, като един вид божествен урок, който трябва да бъде научен.

Нежелателно е да се палят огньове. Бъдете внимателни с електроприборите. "Огненият" ден е пълнен с изгаряния. Освен това осмият лунен ден е неблагоприятен за работа със земята - на този ден човек "сее" в земята семената на вражда, омраза, гняв и неправда.

Днес се приветстват масажите и ароматерапията. В този период периферната нервна система е уязвима, затова, ако е възможно, трябва да съблюдавате спокойствие, да не приемате прекомерна физическа активност, да не бъдете прекалено усърдни в тренировките.

Препоръчват се очистващи практики – физически и енергийни. Болестите, започнали в 8 лунен ден, могат да бъдат опасни. Често става грешка с диагнозите.

В интимни взаимоотношения трябва да съблюдавате изключителната предпазливост. Най-добре е да употребите деня за "теория", т.е. четене на книги за сексуални техники. Дори да усетите желание и сила да го направите е по-добре да се въздържате.

Сънищата в рамките на 8 лунен ден повдигат завесата на подсъзнанието и откриват много забравени и нерешени проблеми, от които сте се отвърнали, без да направите нищо с тях. Може да мислите, че по този начин всичко остава назад, но не е така. Трябва да се развържат тези възли иначе рискувате да се въртите вечно в кръг. Предсказанията, получени в съня, показват тези "възли" как могат да бъдат развързани.

Ако в сънищата си виждате широки пространства като полета, морета, небе, толкова повече процеси на преобразуване (трансформация) се случват с вас.

Подстригване може само до 11:56ч, след това не се препоръчва.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13273 0

Свързани новини

Водещи новини