Днес мълчанието е злато

  • 21 април 2018 06:45

  • 6340
  • 0
Днес мълчанието е злато
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 20:10ч на 22 април.

Външните събития отстъпват на втори план, а на първо място се оказва нашият вътрешен свят. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са капризи, неустойчиво настроение и претенции поради неоправдани очаквания. Луната в кардинален знак носи потребителски характер и ако в такъв ден получите грижи, внимание, подарък, то непременно също трябва да се „разплатите”. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

7 лунен ден започва от 10:54ч и продължава до 11:56ч на следващия ден. Днес е особено актуално правилото:”Мълчанието е злато”. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Силата на думите през този лунен ден нараства неимоверно и те придобиват особено голямо значение. Каквото кажете, може да се осъществи, затова внимавайте какво изричате. Бъдете внимателни и предпазливо да произнасяйте думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Думата е вибрация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става реалност. Неудачните фрази, носещи негативен заряд, могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности, макар и не веднага, а след известно време. Вие и вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви без дори да подозирате.

Подходящо е да се прекара деня на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек, трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.

Здраве - Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи появили се в предишното лунно денонощие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Отношения – Денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте партньора си, за да не изговори нещо нелицеприятно срещу вас. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и колко ви е хубаво един с друг.

Сексът по възможност да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Обезателно по време на секс използвайте музика. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6340 0

Свързани новини

Водещи новини