Раздадоха наградите Компания на годината

  • 20 април 2018 11:19

  • 1486
  • 0
Раздадоха наградите Компания на годината
©

Общо 23 български компании бяха отличени в четвъртите ежегодни награди „Компания на годината“, организирани от сп. „Бизнес лейди”.

Призовете се връчват за заслуги, свързани с успешният мениджмънт, развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие и други. Официалната церемония по раздаването на отличията събра представители на бизнеса и държавните институции. От сектора за производство на високоалкохолни напитки и вина единствената наградена компания бе VP Brands International за успешен мениджмънт. Призът получи изпълнителният директор на дружеството г-н Иван Папазов. Наградата му бе връчена от заместник министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

„Приемам тази награда като висока оценка за работата на всички наши служители, които с усилията, труда и професионализма си, правят компанията толкова успешна. И доказват защо заслужаваме да сме номер едно производител на алкохол и вина в България. Когато имаш екип от съмишленици, правилните решения се взимат и прилагат по-лесно. Да управляваш такъв екип е истинска чест, а да си част от VP Brands International – призвание, а не просто работа. Пожелавам на всички да изграждат и ценят именно такива екипи“, коментира мениджърът. Той е в управлението на най-големия български производител на високоалкохолни напитки и вина от 1998 г. Компанията продава успешно на над 40 пазара на четири континенти и е сред лидерите по продажби в категориите ракия, мента, мастика, водка. Най-застъпения сектор в тазгодишните награди „Компания на годината“ беше индустрията.

Последвайте канала на

Novini.bg
1486 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини